Aquashield

Suya meydan okumaya hazır mısınız?

Aquashield su itici sprey ile dış mekan eşyalarınıza üstün koruma sağlayın! Yağmurlar başladı, fakat spor ayakkabılarınız, çantalarınız ve pantolonlarınız artık ıslanmayacak çünkü Aquashield her zaman yanınızda. Yoğun yağmura mı yakalandınız? Tekrar uygulayın ve güvenle korunmanın keyfini çıkarın. Sadece püskürtün, bırakın kurusun ve suya karşı görünmez bir kalkan oluşsun. Süet veya kadife yüzeylerde bile dokusunu bozmadan mükemmel koruma sağlar. Üstelik, toksik madde içermez ve CE/EN 71-3 standartlarına uygundur. Aquashield ile suyu yenmek artık sizin elinizde!

Kullanım Alanları
Ürünlerimiz %30 geri dönüştürülmüş malzeme içermektedir.
Ambalaj Boyutları

Renk Kartelası

Bu ürün şu anda stokta yok veya mevcut değil.

Ürün Hakında

Su bazlı, yüksek kaliteli, kalıcı metalik sprey kumaş boyasıdır. Kaliteli ve fonksiyonel pompası ile kolaylıkla parlak, parıltılı tonlarda yumuşak dokulu tekstil ürünleri yaratabilirsiniz. Kokusuz,yüksek pigmentli ve canlı renklerdedir. Renkler kolayca karışır. Stencil, maskeleme ve benzer teknikler için uygun olup istenirse serbest çalışılabilir. Tersten ütüleyip tersten max 30°C’de yıkayınız. Kullanmadan önce iyi çalkalayınız. Sağlığa zararlı madde içermez. CE & EN 71 normlarına uygundur.

Uygulama

Renklerin gücünü elinizde tutuyorsunuz! Cadence ürünleri ile yaratıcılığınızı serbest bırakabilir, eski eşyalarınıza yeni bir hayat verebilir ve tamamen kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Unutmayın, sadece biraz boyaya ihtiyacınız var ve sen de yapabilirsin.