Hobi

CADENCE YOUR FASHION SPREY KUMAŞ BOYASI İLE HIZLI TASARIM FİKİRLERİ

Cadence your fashion sprey kumaş boyası

Cadence your fashion sprey kumaş boyası kullanılmayan kıyafet ya da evde değişmesi istenilen tekstil ürünlerinde yaratıcı fikirleri hayata geçirmek için fırsat sunar.

Cadence Sprey Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır?

Öncelikle uygulamak istenilen yüzey kuru, ütülenmiş ve temiz olmalıdır. Pamuklu kumaş olmalıdır. Kadife ya da havlu tipi kumaşlarda boyama için uygun değildir. Çünkü boyanın özelliği yüzey üzerinde sertleşme yapmadan kalıcı olmasıdır. Sentetik kumaş tiplerinde ise boya yüzeye tutunamaz ve kalıcı olmaz.

Your Fashion Sprey Kumaş Boyası Nasıl Sabitlenir?

Cadence your fashion sprey kumaş boyası ile boyama yapıldıktan sonra kuruması için bir gün havalandırılıp bekletilir. Ertesi gün boyanan kalıcılığını artırmak ve rengin tam oturmasını sağlamak için kumaş ters çevirip ütülenir.

Your Fashion Sprey Boya Kumaştan Çıkar Mı?

Yukarıdaki adımlar uygulanarak kullanıldığında kumaştan çıkmaz.

Hazır Şablon Kullanarak Sprey Boya Uygulaması Nasıl Yapılır?

Bir hazır şablonla boyanan yeri şekillendirmek için aşağıdaki adımlar takip edilir:

  • Öncelikle boyamak istenilen yer temiz, kuru ve ütülü olmalıdır.
  • Kumaş hazırladıktan sonra şablon boyamak istenilen yere bir bant yardımıyla sabitlenir.
  • Daha sonra şablonun boyanması gereken açıklarına boyama gerçekleştirilir. Eğer boya az gelirse ikinci katman uygulanır.
  • Şablonu çıkarırken boya etrafa bulaşmaması için kuruması için bir gün beklenir.
  • Bundan sonraki adımlar şablonsuz boyama ile aynı ilerler.

Daha detaylı bilgiye aşağıdaki video linkinden ulaşabilirsiniz.

https://youtu.be/Do-E0KwS87I

Cadence your fashion sprey kumaş boyası, kıyafetler ya da evdeki eşyalar üzerinde istenilen değişiklikleri yaparak kişisel tarzı yansıtmaya olanak tanıyan yaratıcı çözümler sunar. Kullanımı kolay olan bu boya, eskiyen veya monotonlaşan eşyalara yeni bir soluk getirir. Sıradan alanları kişiselleştirir. Kıyafetler, perdeler, minderler veya evin herhangi bir köşesi bu sprey boya ile kolayca yenilenebilir.

Cadence sürdürülebilirliği kendi amaçları olarak belirleyen bir markadır. Cadence’in tüm ürünleri size çevre dostu olma yolunda katkı sağlar.