Magic Bond&Seal 5i 1 arada Dekopaj Yapıştırıcısı Başlangıç Seti

Çok amaçlı Dekopaj Yapıştırıcı seti, Matt, Parlak ve Antika Matlığında bitiş sağlayan, Kumaş Dekopaj ve ayrıca Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Özellikleriyle tüm craft yapıştırıcılarını bir arada bulabileceğiniz harika bir kit!

Kutu İçeriği

  • Magic Bond & Seal Kumaş 59 ml
  • Magic Bond & Seal Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir 59 ml
  • Magic Bond & Seal Mat 59 ml
  • Magic Bond & Seal Parlak 59 ml
  • Magic Bond & Seal Antik mat 59 ml

Renk Kartelası

Bu ürün şu anda stokta yok veya mevcut değil.

Ürün Hakında

MAGIC Bond & Seal Antik Mat

Craft projelerinize antika bir görünüm kazandırarak eskimiş bir bitiş oluşturur. Çabuk kuruyup, berrak,pürüzsüz ve mat bir yüzey oluştururur. Dekopaj çalışmalarınızı koruma altına alan çok amaçlı yapıştırıcı ve sabitleyicidir. Dekopaj kağıt çalışmalarının yanı sıra ahşap, kumaş, plastik ve tuval çalışmaları için de uygundur.

MAGIC Bond & Seal Kumaş

Kuruduğunda berrak, pürüzsüz, parlak bir yüzey oluştururur. Giysi, çanta, afiş ve daha fazla yüzeylere kağıt baskılar veya kumaş parçalarını uygulamak için kullanılır! Dekopaj çalışmalarınızı koruma altına alan çok amaçlı yapıştırıcı ve sabitleyicidir. Kalıcı olup, soğuk su ile makinede yıkamaya uygundur. Gömlek, battaniye, yastık ve daha fazla yüzeye kumaş parçalarını uygulamak için bu dekupaj yapıştırıcısını kullanabilirsiniz. 

MAGIC Bond & Seal Dishwasher Safe

Bulaşık makinesinde yıkama gerektiren projeler için çabuk kuruyan, berrak ve pürüzsüz bir yüzey oluşturan mükemmel bir üründür. Yapıştırıp, sabitleme ve koruma gibi birçok özelliği bir arada bulunduran ürün mutfak projeleri için idealdir. Kahve kupası, şarap bardakları vs. de dekupaj çalışması yapmak için bu benzersiz yapıştırıcımız kullanılabilir. Bulaşık makinesinin üst rafında yıkanabilme imkanı sağlayan formülasyona sahiptir.

MAGIC Bond & Seal Mat

Çabuk kuruyup, berrak,pürüzsüz ve mat bir yüzey oluştururur. Dekopaj çalışmalarınızı koruma altına alan çok amaçlı yapıştırıcı ve sabitleyicidir. Dekopaj kağıt çalışmalarının yanı sıra ahşap, kumaş, plastik ve tuval çalışmaları için de uygundur. Bulaşık makinesinde yıkamaya ve her çeşit dış mekan projesine uyumlu olup, parlak, mat, yarı mat, simli çeşitleri mevcuttur.

MAGIC Bond & Seal Parlak

Çabuk kuruyup, berrak,pürüzsüz ve parlak bir yüzey oluştururur. Dekopaj çalışmalarınızı koruma altına alan çok amaçlı yapıştırıcı ve sabitleyicidir. Dekopaj kağıt çalışmalarının yanı sıra ahşap, kumaş, plastik ve tuval çalışmaları için de uygundur. Bulaşık makinesinde yıkamaya ve her çeşit dış mekan projesine uyumlu olup, parlak, mat, yarı mat, simli çeşitleri mevcuttur.

Ürün Hakında

"Çok amaçlı bu yapıştırıcı çabuk kurur; kağıttan kumaşa mix media da dahil farklı projeler de özellikle pirinç kağıt uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilir. Su bazlı olup, sağlığa zararlı madde içermez. EN71, CE ve UKCA normlarına uygundur.

Uygulama: İnce bir kat halinde uygulayarak yapıştırın. Yüzey genişliğine bağlı olarak 10 ile 20 dakika arasında kurumaya bırakınız. Yüzeye sabitlemek için üzerine de ince bir kat uygulayınız. Kuruduğunda tamamen şeffaflaşır. Uygulama yapılan fırça sabun ve su ile temizlenebilir."

Uygulama

Renklerin gücünü elinizde tutuyorsunuz! Cadence ürünleri ile yaratıcılığınızı serbest bırakabilir, eski eşyalarınıza yeni bir hayat verebilir ve tamamen kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Unutmayın, sadece biraz boyaya ihtiyacınız var ve sen de yapabilirsin.